Bemutatkozunk

A kezdetek

Vállakozásunk két fő pilléren áll, amely egyrészről kapcsolódik az építőipari generálkivitelezéshez. Itt vállaljuk az újonnan épült épületek átadás előtti piperetakarítási feladatait másrészről gépparkunk alkalmassá tesz bennünket ipari takarítási feladatok ellátására is.

Törekszünk arra, hogy a folyamatosan felmerülő új igényeket kiszolgáljuk és napról napra bővítsük megelégedett ügyfeleink körét.

Jelenleg a társasházak takarítási területén franchise partnerként csatlakoztunk az olcsón takarítás üzletághoz ezzel több, mint 50 budapesti társasház rendszeres takarítási feladatait látjuk el. Közöttük találhatóak olyanok is, amelyeknek gondnoki feladatainak ellátását is biztosítjuk. 

Filózófiánk

Igyekszik a lehető legalacsonyabb áron a legmagasabb minőséget nyújtani. Ezzel is az ügyfél elégedettséget és a hosszú távú együttműködést szeretnénk elérni és azt fenntartani.

Szolgáltatásaink

Vállaljuk társasházak rendszeres napi és heti takarítását. Nagytakarítást, piperetakarítást, felújítás utáni, átadás előtti takarításokat egyaránt továbbá teljeskörű gondnoki feladatok ellátását.

Garanciavállalás

Korszerű eszközökkel, szükség esetén ipari gépekkel, minőségi, felület specifikus tisztítószerekkel, erkölcsileg feddhetetlen kollégákkal dolgozunk. Garanciát és felelősséget vállalunk az általunk elvégzett munkákra.
A gondosan kidolgozott belső folyamatainknak és vállalati értékeinknek köszönhetően egyedi ellenőrzési eszközeinkkel biztosítjuk a folyamatosan fent álló kiváló minőséget. Az ellenőrzések eredményeit folyamatosan dokumentáljuk is a rendszeres bejárások alkalmával.
Munkatársaink gyorsan, precízen dolgoznak, ami a gondos kiválasztási folyamatnak és a folyamatos tréningeknek köszönhető. Pontosan megtanulják az elvégzendő feladatok listáját és megadott sorrendben