Fraud Blocker

Sauber Construct Kft.

SZOLGÁLTATÁSOK

Generálkivitelezés

Lakásfelújítás, házépítés vagy bővítés. Ha megálmodta otthonát vagy annak új elrendezését akkor nem kell külön szakembert keresnie, sem koordinálnia a munkát. Akár lakásfelújításról vagy házépítésről van szó, teljeskörűen ránk bízhatja a munkát!

ÉPÍTŐIPARI MUNKÁLATOK

Hőszigetélés, homlokzatszigetelés, külső színezés, gipszkartonozás, díszburkolat, kőműves munkák, hideg-és melegburkolás, festés-mázolás, tapétázás, kőművesmunkák, víz,gáz-és fűtésszerelés, nyílászárók beépítése vagy cseréje, tetőfedésvagy egyéb ács munkák, bontás.

Mélyépítési munkák és földmérés

Vízvezetékek, szennyvíz- és csapadékcsatornák kialakítása, épületek vagy egyéb építmények alapjainak kiemelése, feltöltése és földmérés.

SEGÉDMUNKAERŐ KÖZVETÍTÉS

Építkezés utáni teljeskörű takarítás

Durva és pipere, átadás előtti takarítás, építkezési törmelék eltakarítása, különböző építőipari munkák utáni takarítás, felülettisztítás, festés utáni nyomok feltakarítása, nyílászárók takarítása

Ipari takarítás

IPARI területek, ipari parkok, gyár, üzem, csarnok, hangár, raktár, logisztikai területeket, gépházak, garázsházak, mélygarázsok takarítása, felülettisztítás, fertőtlenítés. Speciális graffiti eltávolítás, faltisztítás és védelem kialakítása. Tűzkár utáni takarítás.

SkyVac technológia

Professzionális megoldás a magas, nehezen elérhető helyek tisztítására, létra és emelőkosár nélkül, 12 méter magasságig. A SkyVac technológia 12 méteres magasságig jelentősen egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás, mint az emelőgépek vagy ipari alpin technika alkalmazása. Alkalmazási terület: pl. magasban futó csövek, légcsatorna kivezető nyílások, átfogó csőrendszerek, szellőzők, lámpatestek, tetőtéri ablakok tisztítása, csarnokok belső tisztítása. A Porrobbanásbiztos ipari porszívóval magas, nehezen elérhető helyek por robbanásmentes tisztítása méregdrága állványozás alkalmazása nélkül. A magasban történő munkavégzés ellenőrzésénél kamerarendszert alkalmazunk, amely kifejezetten arra van tervezve, hogy könnyen látható legyen a magasban végzett munka.

Szárazjeges tisztítás

Hosszasan lehetne sorolni a szárazjeges technológia felhasználási területeit, de az átlagember számára is jól érthető az alábbi megfogalmazás: Azt a szennyeződést, amit drótkefével, csavarhúzóval, spaklival le lehet pattintani és egyúttal sérülést is lehet okozni, a szárazjég szórásos technológiával tökéletes minőségben lehet tisztítani. Mindezt úgy, hogy az alapfelület nem károsodik a szóróanyag pedig szublimál. Felhasználási terület: Iparban előforduló gépek, berendezések tisztítása Nagyipari klímaberendezések tisztítása Épületek tisztítása, koromeltávolítás

Gépkölcsönzés

Kisgépek, földmunkagépek, légkalapács, betonkeverő, építési állványok, mobil kerítés és kordonok

SAUBER CONSTRUCT

Több, mint Tiszta

Üzenetet küldhet az alábbi űrlap kitöltésével

Üzenetet küldhet az alábbi űrlap kitöltésével