Kezdőlap / Szolgáltatások / Generálkivitelezés

Kezdőlap / Szolgáltatások / Generálkivitelezés

Mi az a generálkivitelezés?

Szeretne építkezni, de nem látja át teljes mértékben azt a sok teendőt, szervezést, beszerzést, árakat, ami ezzel jár?

Generálkivitelezőként mi ezt a terhet levesszük a válláról!

Bízza ránk ezt a munkát!

Generálkivitelező cég

 

A generálkivitelezéshez kapcsolódó munkaterületek

 

Az ingatlan teljes egészének és környezetének felépítéséhez szükséges munkák nagy része a generálkivitelezés körébe tartozhat. A generálkivitelező cég felügyeli a projektet az alvállalkozókkal, akik az utasításokat tettekre tudják váltani.

Nagy általánosságban a generálkivitelezés magában foglalja a következő munkákat egy családi ház  kulcsrakész megépítése esetén: földmunka, alapárokásás, földmérés, kitűzés, alapozás, betonozás, vasszerelés, vasbetonszerelés, falazás, kőműves- és burkolói munkák, ácsmunka, elektromosság kiépítése, okos otthon kivitelezése, gázterv elkészítése, mérőórák, gázkazánok, hőszivattyúk beszerzése és beépítése, gépészeti terv készítése, hideg- és melegburkolat készítése (csempe, kül-és beltéri járólapozás), szaniterek, mosdók, wc, zuhanykabin, jakuzzi, medence, kiépítése, gipszkartonozás, hőszigetelés. Ezen felül festés, mázolás, az említett épületgépészetet, villany-, víz- és gázszerelés, tetőfedés, bádogozás. Hőszigetelés, vakolás, ereszcsatorna rendszer kiépítése, ablakok behelyezése. Riasztó rendszer kiépítése, igény szerinti redőnyök, árnyékolók, zsaluzia kiépítése, pergola kivitelezése.

Sőt az asztalos munkálatok is, mint konyhabútor behelyezés, kiépítés továbbá tereprendezés, kertépítés is a generálkivitelező munkakörébe tartozik.

Bontás

Tapasztalt csapatunk az adott munkához szükséges géppel (feladat specifikus teljesítményű gépekkel), a bontásra ítélt házat, létesítményt, beton aljzatot stb., gyorsan és hatékonyan lebontja és a törmeléket elszállítja.

Érdeklődés

Kőműves munkák

Kőműves szakembereink több évtizedes tapasztalattal végeznek vasszerelést, aljzatbetonozást, vasbetongerenda készítést, épülettel kapcsolatos zsaluzási munkát, monolit vasbeton födém kialakítást, továbbá falazásási munkálatokat, terasz és járda felület, viacolor burkolat kiépítést.

Érdeklődés


Ácsmunkák

Ács, tetőfedő, bádogos munkálatok és könnyűszerkezetes ház kivitelezése

Megbízható ács és tetőfedő, bádogos szakembereink több évtizedes tapasztalattal vállalnak kivitelezési munkát, sőt könnyűszerkezetes ház teljes kivitelezési munkáit is.
Ezenfelül előtetők, teraszok, galériák, lépcsők kivitelezésében kiváló minőségben dolgoznak.

Érdeklődés

Víz-Gáz-Fűtésszerelés

Komplett víz és csatornázási munkálatok tervezése és kivitelezése, a teljes épületgépészeti feladatkört magába foglalva, profi víz-gáz és fűtésszerelő szakembereink állnak rendelkezésére.

Érdeklődés

Vízszerelés
Villanyszerelés

Villanyszerelés

Tapasztalt villanyszerelőink a teljes házra vonatkozó villanyszerelés kiépítését vállalják. Beleértve a gyenge és erősáram kiépítését.

Érdeklődés

Gipszkartonozás

Gipszkartonos csapatunk Önnel előzetesen egyeztetve megtervezi és kivitelezi a kért álmennyezetet, belső elválasztást vagy könnyűszerkezetes kivitelezést végez!

Érdeklődés

Gipszkartonozás
Nyílászáró beépítés

Nyílászáró beépítés és csere

Fa, műanyag, fém nyílászárók és redőnyök beépítése, egyedi méretben is, a tökéletes munkát garantáljuk!

Érdeklődés

Gépi vakolás

Teljes házra vonatkozóan vállaljuk szakszerű, gyors, költséghatékony munkavégzéssel a gépi vakolási munkálatokat.

Érdeklődés


Homlokzati hőszigetelés

Burkolás

Kedvező áron vállaljuk az Ön által meghatározott anyaggal dolgozva a gyors és pontos burkolói kivitelezési munkát, több évtizedes tapasztalattal és referenciával.

Érdeklődés

Festés-mázolás-tapétázás

Nagy rutinnal rendelkező festőink makulátlan falfelületeket készítenek.

Érdeklődés

Festés